Öppen trädgård

9-10 juli, kl.11:00-15:00

Lördag

Inez Zackrisson

En liten trädgård mellan berget och havet.

Barlinds Väg 32, Instön, Marstrand

Söndag

Välkomna till en kuperad trädgård på 3500 m2 i en lantlig omgivning, med utsikt ner mot en trädridå vid en bäck och med ett lövskogsområde i ryggen! Trädgården är skapad under 20 år för att vara njutbar året runt och passa väl in i naturmiljön runt omkring. Två tredjedelar är naturtomt med många inhemska träd, berg i ena hörnet, vitsippsskog i andra änden och ängsytor däremellan (ta på bekväma skor!). I den odlade delen finns buskage, en damm, ett grönsaksland, några större rabatter och en idegranshäck som innesluter en mindre trädgård i trädgården. På altanen finns medelhavsväxter som övervintras i ett uterum.

Tullare Hög 30, gult hus och rött garage Grusad avtagsväg från Kongahällavägen, ca 4 km mot Säve från Rödbomotet. Det finns en parkering på vänster sida ca 600 m in på vägen. Därifrån är det ytterligare ca 75 m att gå.

Lördag och Söndag

Marie Svensdotter

Trädgården i sin nuvarande form gjordes för tio år sedan och består av ca 350 olika växter, bl.a. ett gigantiskt bigarråträd, barrväxter, buskar, klätterväxter, perenner, rosor och väldigt många ställen där smultron får breda ut sig ohämmat. Ett litet växthus, några odlingslådor med potatis och bärbuskar finns också. Flera sittplatser för olika vindar och solens läge.
Trätäljagatan 4, Kungälv.

Välkomna att se några av våra medlemmars trädgård.